Applying at VodafoneZiggo continues as usual. Of course with a COVID-proof application process.

Vacancy detail Advisor SoHo

Experience: Starter, Professional
Job field: Customer service
Employement: Parttime, Fulltime
Expiration date: Sep 15, 2021
Base salary: €2.022

Als Advisor SoHo bij VodafoneZiggo heb je een belangrijke rol. Je gaat klanten helpen met hun technische vragen, wensen of verstoringen in de dienstverlening van VodafoneZiggo. Klanten tevreden houden, verrassen en helpen op een persoonlijke manier. Voor een organisatie met miljoenen klanten is juist dat van grote waarde.

Next-level klantervaring
Bij VodafoneZiggo gaat klantcontact veel verder dan telefoongesprekken en standaard antwoorden. Als Advisor SoHo communiceer je vanuit je gevoel en kun je jouw digitale en multitasking skills goed benutten. Je werkt namelijk in verschillende systemen. Je communiceert per telefoon, maar ook via de mail en chat. Je zorgt binnen elk kanaal voor een perfecte klantervaring en verliest daarbij het commerciële belang niet uit het oog. Je geeft antwoord op klantvragen als:

“Ik ben een café eigenaar en de televisie werkt niet meer. Nu kunnen mijn klanten geen Ziggo sport meer kijken. Wat te doen?”

“Ik ben een winkelier en de internetverbinding van de pinautomaat geeft een storing aan.”

“Ik ben ZZP'er en heb thuis zakelijk internet van Ziggo. Mijn internet werkt niet optimaal wat kan ik doen?”

“Volgens mij klopt mijn factuur niet, kan jij mij hierbij helpen?”

Heb je deze kennis al in huis? Mooi! Niet? Ook prima! Je hebt namelijk vooral mensenkennis nodig om als Advisor SoHo bij VodafoneZiggo te starten. Je kunt je inleven in de ander en snapt hoe je daar het best op kunt reageren. Oók in geschreven tekst. Met geduld en vriendelijkheid kom je tot de beste oplossing of scherpste aanbieding. Je voert echte gesprekken met klanten, niet via een script. Wij vertrouwen namelijk op wie jij bent. Dat je blij wordt van klanten blij maken.

Om je daarbij te helpen, krijg je bij ons:

 • Een starttraining van 6 weken. Hierin leer je alles over de producten en diensten van Vodafone en Ziggo, de systemen waarin je gaat werken en krijgen je communicatie-skills een upgrade;
 • Betrokken collega’s die je graag helpen als je er even niet uitkomt;
 • Teamleiders Lenie, Niels, Jeroen, Daniel, Elwin, Danieke, Arne Rik en Maikel op wie je elke dag kunt terugvallen;
 • Een kast vol cadeautjes voor klanten die dat volgens jou verdienen. Baby geboren? Verhuizing? Of juist een verdrietige klant? Voor elke bijzondere situatie is er een Random Act of Kindness.

Kortom, je krijgt alles wat je nodig hebt om je werk goed te doen. Om zo de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Enjoy the Challenge
Je werkt met ongeveer 200 collega’s deels in het klantcontactcentrum vlakbij station Groningen Europapark en deels vanuit huis. De next-level klantervaring is jullie gezamenlijke uitdaging. En bij samen werken, hoort samen ontspannen. Uitgebreid lunchen in ons restaurant? Check! Potje tafelvoetbal? Yes! Of gaan jullie liever een blokje om?

We zijn open van maandag tot en met zondag, van 8:00 uur tot 22:00 uur. Wij vragen minimaal 2 avond per week beschikbaar en maximaal 2 zaterdagen per 4 weken (ben je meerdere zaterdagen beschikbaar, is dat bespreekbaar). Jouw rooster ontvang je 5 weken van tevoren. Na de training worden er maximaal 2 dagen (mits dat allemaal kan) op kantoor gewerkt en de overige dagen werk je vanaf huis.

Enjoy the benefits

 • Een basissalaris van €2022,- per maand op basis van 40 uur per week;
 • Een contract bij VodafoneZiggo voor 7 maanden. Bij goed functioneren wordt deze verlengd;
 • Bovenop je salaris krijg je een extra budget! Dit is 14,95% van je brutosalaris. Hiermee kun je bijvoorbeeld extra vakantiedagen kopen of je spaart het geld bij ons voor een grote uitgave. Ook kun je ervoor kiezen om dit bedrag elke maand op je rekening te laten storten;
 • 20 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek);
 • Een NS-Business Card naar keuze. Je kunt zelfs kiezen voor een 1e klas treinabonnement, waarmee je ook privé mag reizen;
 • Het nieuwe werken 2.0 is bij ons van toepassing. Dit betekent dat wij 60% thuiswerken en 40% op locatie. Het is daarom belangrijk dat je een goede werkplek thuis kunt creëren waar je ongestoord aan het werk kan gaan;
 • Unlimited Learning! Wil je je communicatie-skills verder ontwikkelen of je Engels verbeteren? Bij VodafoneZiggo kan het allemaal. Kies uit duizenden cursussen, trainingen en opleidingen, betaald door je werkgever;
 • Overtref je jezelf? Dan maak je een stap omhoog, zowel in functie als salaris;
 • Een Vodafone abonnement, dat je ook privé mag gebruiken. Daarbij krijg je een tegoedbon van € 425,- om een telefoon te kopen. Je kunt natuurlijk ook een duurder model uitkiezen als je zelf het resterende bedrag betaalt;
 • Je krijgt korting op producten van Vodafone en Ziggo;
 • Verder ontvang je voordeel op onder andere je ziektekostenverzekering, sportabonnement en meer.

Challenge accepted?
Beschik je over minimaal een MBO 4 diploma, woon je op 60 minuten reizen van VodafoneZiggo Groningen, ben jij beschikbaar voor 32 uur per week en kan je op maandag 30 augustus starten? Solliciteer dan op de vacature van Advisor SoHo!

 • Binnen 3 werkdagen hoor je of je wordt uitgenodigd voor het assessment.
 • Het assessment bestaat uit een aantal onderdelen. Hiermee kunnen we bepalen of de baan bij je past. Daarnaast leren we jou en je communicatie-skills beter kennen.

Vragen? Bel of app Recruiter Kim Albrecht op 06-38242305 of mail naar kim.albrecht@vodafoneziggo.com.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

*Pre-employment screening is standaard bij VodafoneZiggo.

Deze vacature staat voor onze open zoektocht naar een nieuwe VodafoneZiggo collega.
Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

MORE VACANCIES

Klantadviseur Telesales Inbound Highlighted

Location: Rotterdam Job fields: Telesales, Customer service

Collection Agent B2B

Location: Maastricht Job field: Customer service

Internet Goeroes

Location: Leeuwarden Job field: Customer service

Excited about VodafoneZiggo?

Sign up for Inside VodafoneZiggo and receive news and vacancies

Sign up