Vacancy detail Advisor Omnichannel Engagement Center

Experience: Professional
Job field: Customer service
Employement: Fulltime
Expiration date: Dec 31, 2020
Base salary: €1.864

Als Advisor Omnichannel engagement center bij VodafoneZiggo heb je een belangrijke rol. Je gaat  klanten helpen met hun technische vragen, wensen of verstoringen in de dienstverlening van VodafoneZiggo.

Klanten tevreden houden, verrassen en helpen op een persoonlijke manier. Voor een organisatie met miljoenen klanten is juist dat van grote waarde.

Next-level klantervaring
Bij VodafoneZiggo gaat klantcontact veel verder dan telefoongesprekken en standaard antwoorden. Als advisor Omnichannel Engagement center communiceer je vanuit je gevoel en kun je jouw digitale en multitasking skills goed benutten. Je werkt namelijk in verschillende systemen. Je communiceert per telefoon, maar ook via de mail, chat en social media. Je zorgt binnen elk kanaal voor een perfecte klantervaring en verliest daarbij het commerciële belang niet uit het oog. Je geeft antwoord op klantvragen als:

-‘Mijn draadloze internet is erg traag, ik weet niet wat ik moet doen.’
-‘Ik wil graag Ziggo Sport kijken, kan je mij hiermee helpen?’
-‘Het beeld van mijn televisie stoort, kunnen jullie dit verhelpen?’
-‘Ik kan niet inloggen op Ziggo Go, wat kan ik hieraan doen?
-‘Volgens mij klopt mijn factuur niet, kunnen jullie dit na kijken?’

Heb je deze kennis al in huis? Mooi! Niet? Ook prima! Je hebt namelijk vooral mensenkennis nodig om als Advisor Omnichannel bij VodafoneZiggo te starten. Je kunt je inleven in de ander en snapt hoe je daar het best op kunt reageren. Óók in geschreven tekst. Met geduld en vriendelijkheid kom je tot de beste oplossing of scherpste aanbieding. Je voert echte gesprekken met klanten, niet via een script. Wij vertrouwen namelijk op wie jij bent. Dat je blij wordt van klanten blij maken.

Om je daarbij te helpen, krijg je bij ons:

 • Een starttraining van 12 weken .Hierin leer je alles over de producten en diensten van Vodafone en Ziggo, de systemen waarin je gaat werken en krijgen je communicatie-skills een upgrade
 • Betrokken collega’s die je graag helpen als je er even niet uitkomt
 • Teamleiders Debbie en Rob op wie je elke dag kunt terugvallen
 • Een kast vol cadeautjes voor klanten die dat volgens jou verdienen. Baby geboren? Verhuizing? Of juist een verdrietige klant? Voor elke bijzondere situatie is er een Random Act of Kindness.

Kortom, je krijgt alles wat je nodig hebt om je werk goed te doen. Om zo de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Enjoy the Challenge
Je werkt met ongeveer 250 collega’s in het klantcontactcentrum vlakbij station Groningen Europapark. De next-level klantervaring is jullie gezamenlijke uitdaging. En bij samen werken, hoort samen ontspannen. Uitgebreid lunchen in ons restaurant Check! Potje tafelvoetbal? Yes! Of gaan jullie liever een blokje om?

We zijn open van maandag tot en met zondag, van 8:00 uur tot 22:00 uur. Wij vragen je minimaal 2 avonden per week beschikbaar te zijn en 3 van de 8 weekenddagen per maand. Je rooster ontvang je 6 weken van tevoren.

Enjoy the benefits

 • Een basissalaris van €1864,- op basis van 40 uur per week
 • Een contract bij VodafoneZiggo voor 7 maanden. Bij goed functioneren wordt deze verlengd.
 • Bovenop je salaris krijg je een extra budget! Dit is 14,95% van je brutosalaris. Hiermee kun je bijvoorbeeld extra vakantiedagen kopen of je spaart het geld bij ons voor een grote uitgave. Ook kun je ervoor kiezen om dit bedrag elke maand op je rekening te laten storten
 • 20 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek)
 • Een NS-Business Card naar keuze. Je kunt zelfs kiezen voor een 1e klas treinabonnement, waarmee je ook privé mag reizen
 • Unlimited Learning! Wil je je communicatie-skills verder ontwikkelen of je Engels verbeteren? Bij VodafoneZiggo kan het allemaal. Kies uit duizenden cursussen, trainingen en opleidingen, betaald door je werkgever
 • Overtref je jezelf? Dan maak je een stap omhoog, zowel in functie als salaris
 • Een Vodafone abonnement, dat je ook privé mag gebruiken. Daarbij krijg je een tegoedbon van € 425,- om een telefoon te kopen. Je kunt natuurlijk ook een duurder model uitkiezen als je zelf het resterende bedrag betaalt
 • Je krijgt korting op producten van Vodafone en Ziggo
 • Verder ontvang je voordeel op onder andere je ziektekostenverzekering, sportabonnement en meer

Challenge accepted?
Beschik je over minimaal een MBO 4 diploma, woon je op 60 minuten reizen van VodafoneZiggo Groningen, ben jij beschikbaar voor 32 uur per week? (een contract voor 40 uur is ook mogelijk)  Solliciteer dan op de vacature van Advisor Omnichannel engagement Center! Startdatum is in overleg met recruitment.

 • Binnen 2 werkdagen hoor je of je wordt uitgenodigd voor de onze TalentPitch
 • De online TalentPitch bestaat uit een aantal onderdelen. Hiermee kunnen we bepalen of de baan bij je past en checken we je Nederlandse spelling
 • Daarna leren we jou en je communicatie skills beter kennen tijdens een assessment.

Vragen? mail Recruiter Martine Rietveld martine.rietveld@vodafoneziggo.com.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

*Pre-employment screening is standaard bij VodafoneZiggo

 

Martine Rietveld

Recruiter Customer Service - Northern Region

MORE VACANCIES

Advisor OMNI channel (start 02 november)

Location: Nijmegen Job field: Customer service

Advisor OMNI channel (start 07 december)

Location: Nijmegen Job field: Customer service

Advisor Omnichannel Engagement Center

Location: Leeuwarden Job field: Customer service

Excited about VodafoneZiggo?

Sign up for Inside VodafoneZiggo and receive news and vacancies

Sign up