Applying at VodafoneZiggo continues as usual. Of course with a COVID-proof application process.

Vacancy detail Accountmanager B2B

Location: Utrecht
Experience: Professional
Job field: Enterprise Sales
Employement: Fulltime
Expiration date: Feb 4, 2022
Base salary: €3.266 - €4.666

Voor onze grootzakelijke klanten zijn we meer dan een leverancier. Dat vraagt ook om een Accountmanager B2B met nét een beetje meer.

Dit doe je voor onze klant
Voor onze grootzakelijke klanten, large enterprises met 250 tot 500 fte, zijn wij niet puur een leverancier. En jij bent voor hen ook niet zomaar een Accountmanager. De band gaat dieper. Het gaat in eerste instantie om relatiemanagement. Vanuit huis fungeer je als aanspreekpunt, vraagbaak voor 30 tot 40 van onze grote commerciële klanten. Je bezoekt de klant, weet wat er speelt en gaat het gesprek aan. Op basis van hun behoeften kijk je welke (nieuwe) producten en diensten van VodafoneZiggo je kunt bieden. Die goede band is altijd jouw vertrekpunt, van waaruit je als Accountmanager B2B Large Enterprises deze belangrijke klanten ontzorgt op communicatiegebied en daarmee de bestaande klanttevredenheid overtreft. Je tilt als het ware de relatie met de klant naar een hoger niveau. Klanten voelen zich bij jou op hun gemak en gehoord.

Zó doe je dit

 • Opstellen van accountplannen en -strategieën voor onze grootzakelijke klanten (250 tot 500 fte).
 • Behouden en verder uitbouwen van de bestaande grootzakelijke accounts. Denk aan cross- en upsell van diensten als mobiel, fixed, converged en data.
 • Initiëren van commerciële contacten met klanten op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Met als doel verdere uitbreiding van onze dienstverlening.
 • Meedenken over marketingacties, die je vervolgens ook deels zelf realiseert.
 • Het hele commerciële traject onder jouw hoede nemen. Denk aan de proposities, productmix en diensten voor al jouw klanten.

Jij versterkt
Mede door de samensmelting van Vodafone en Ziggo is het salesteam nog niet uitgekristalliseerd en zeker niet vastgeroest. Je komt terecht in een divers team en krijgt te maken met klanten die ervaringen hebben met zowel Ziggo als Vodafone. Er zijn allerlei mooie ontwikkelingen gaande. Dat biedt jou volop mogelijkheden je werk zelf in te richten. Je krijgt dan ook veel vrijheid en flexibiliteit. Goed om te weten: je hebt geen vaste werkplek. Je werkt vanuit huis, bent zo veel mogelijk in contact met klanten. Doorgaans is dat tijdens kantooruren en soms daarbuiten, zoals bij een evenement.

Met jou erbij bestaat het authentieke en energieke salesteam uit elf accountmanagers en jullie manager Nick Hartman. Dit team denkt in mogelijkheden en kansen, versterkt elkaar en is heel dynamisch. Er is nauw contact op afstand. Eens per drie weken is er op kantoor in Utrecht een teammeeting en ook heb je daar elke twee weken een bila met je manager. Natuurlijk kun je daar ook altijd een plekje zoeken om te flexwerken.

Wij
VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland. Als communicatieprovider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen. Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

Jij hebt hét
Plezier in sales, het talent om goede relaties te onderhouden en op verschillende niveaus met mensen in gesprek te gaan. Van operationeel niveau tot (top)management. Je neemt initiatief, creëert mede je eigen werk en geeft daar je eigen draai aan. Daarnaast heb je een betrokken, authentieke manier van dienstverlening en verkooptechnieken. Ook met jouw energieke en ondernemende karakter pas je in het team en geef je verdere invulling aan de mooie ontwikkelingen in dit jonge bedrijf. Daarbij heb je voor deze vacature Accountmanager B2B Large Enterprises bij VodafoneZiggo:

 • Een HBO-diploma;
 • 1 à 5 jaar saleservaring, opgedaan als Salestrainee of Accountmanager;
 • Goede administratieve vaardigheden zodat je de sales force (contacten, cases, klanten, afspraken) nauwkeurig kunt bijhouden en het overzicht bewaart;
 • Overtuigingskracht;
 • Zo mogelijk al kennis van de telecomsector, consultative selling en multilevel selling. Zo niet, dan brengen wij jou dat graag bij.

Jij verdient het

 • Een ambitieuze werkgever. We willen het beste voor jou en je collega’s;
 • Een goed salaris. Feilloos afgestemd op je achtergrond;
 • Financiële voordelen. Denk bijvoorbeeld aan regelingen met betrekking tot je verlof, pensioen en (andere) gunstige regelingen;
 • Groeipotentie. Wij bieden de (door)groeimogelijkheden. Aan jou om deze te benutten;
 • Een leaseauto, mobiel en laptop van de zaak.

Jij doet het
Are you in? Ben jij de Accountmanager Large Enterprise B2B die met een scherpe blik onze commerciële resultaten kan laten groeien? Klik nu op de sollicitatiebutton en reageer.

Heb je vragen? Stuur een bericht naar Floor (Recruiter): floor.vanderlande@vodafoneziggo.com

* Pre-employment screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Deze vacature staat voor onze open zoektocht naar een nieuwe VodafoneZiggo collega.
Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

Floor van der Lande

Recruiter Marketing & Sales

MORE VACANCIES

Discover traineeship track Commercial (B2B/B2C) Highlighted

Location: Utrecht Job fields: Enterprise Sales, Marketing, Customer Experience & Digital, Student & Trainee

Account Manager binnendienst B2B

Locations: Utrecht, Vanuit huis Job fields: Corporate Staff, Enterprise Sales

Accountmanager Smal Business (regio Nijmegen/Apeldoorn)

Location: Vanuit huis Job field: Enterprise Sales

Excited about VodafoneZiggo?

Sign up for Inside VodafoneZiggo and receive news and vacancies

Sign up