Applying at VodafoneZiggo continues as usual. Of course with a COVID-proof application process.
Back to overview

We zijn uitgeroepen tot de beste werkgever van Nederland!

Vacature- en carrièremarktplaats Glassdoor presenteert de jaarlijkse Top 20 Best Beoordeelde Werkgevers in Nederland. Vodafone en de Nederlandse Spoorwegen voeren de lijst dit jaar aan. In tegenstelling tot andere werkgevers-awards is deze Top 20 uitsluitend gebaseerd op de input van degenen die er het meeste verstand van hebben: de werknemers zelf. Door het vrijwillig achterlaten van een anonieme bedrijfsreview op Glassdoor, hebben werknemers de afgelopen jaren feedback gedeeld over hun baan, werkcultuur en werkgever.

Naast een algemene beoordeling en CEO-rating leveren werknemers ook feedback over de carrièremogelijkheden, compensatie & arbeidsvoorwaarden, cultuur & waarden, senior management en werk/privé balans bij hun werkgever. De Top 20 is gebaseerd op alle reviews tot 16 november 2016 van Nederlandse werknemers bij werkgevers met minstens 1000 medewerkers.

COMPLETE RESULTATEN: Glassdoor’s Best Beoordeelde Bedrijven

 1. Vodafone - Bedrijfsbeoordeling: 4.4
 2. Nederlandse Spoorwegen - Bedrijfsbeoordeling: 4.4
 3. Sligro Food Group - Bedrijfsbeoordeling: 4.3
 4. UMC Utrecht - Bedrijfsbeoordeling: 4.3
 5. Deen Supermarkten - Bedrijfsbeoordeling: 4.3
 6. Microsoft - Bedrijfsbeoordeling: 4.2
 7. KLM - Bedrijfsbeoordeling: 4.2
 8. Exact - Bedrijfsbeoordeling: 4.2
 9. OGD - Bedrijfsbeoordeling: 4.2
 10. Bol.com - Bedrijfsbeoordeling: 4.1
 11. HEMA - Bedrijfsbeoordeling: 4.1
 12. Deloitte - Bedrijfsbeoordeling: 4.0
 13. IKEA - Bedrijfsbeoordeling: 4.0
 14. ASML - Bedrijfsbeoordeling: 4.0
 15. PwC - Bedrijfsbeoordeling: 4.0
 16. PostNL - Bedrijfsbeoordeling: 4.0
 17. KPN - Bedrijfsbeoordeling: 4.0
 18. DSM - Bedrijfsbeoordeling: 4.0
 19. Coolblue - Bedrijfsbeoordeling: 4.0
 20. EY - Bedrijfsbeoordeling: 3.9

De Top 20 Best Beoordeelde Werkgevers bevat bedrijven uit verschillende bedrijfstakken en het lijstje toont aan dat er geen specifieke bedrijfstak is waarin werknemers over het algemeen meer tevreden zijn. Eerder laat het zien dat als je als bedrijf extra moeite neemt om een transparante en betrokken werkgever te zijn door middel van eerlijke beloning en investeringen in het personeel, dat zeer wordt gewaardeerd door werknemers, ongeacht de industrie.

“De bedrijfscultuur en werksfeer zijn essentiële overwegingen voor werkzoekenden wanneer zij voor een nieuwe werkgever kiezen. De best beoordeelde werkgevers in Nederland zijn bepaald door de stem van hen die het bedrijf echt het beste kennen: de mensen die er werken. Dit helpt werkzoekenden om goede werkgevers in het hele land te identificeren,” zegt Diarmuid Russell, Glassdoor Head of International. “Bedrijven met tevreden werknemers bewijzen telkens weer dat zij vanuit een concurrentieoogpunt voordeel hebben ten opzichte van andere bedrijven waar het aankomt op werving en algeheel zakelijk succes.”

Werknemers die een review achterlaten op Glassdoor wordt gevraagd zowel de pluspunten als minpunten van hun werkgever op te geven om tot gebalanceerde reviews te komen. Daarnaast geven ze advies aan het management van hun werkgever. Tot slot krijgen ze de vraag of ze hun werkgever zouden aanbevelen bij een kennis en of ze denken dat het bedrijf waar ze werken beter, slechter of hetzelfde zal presteren in de komende zes maanden.

##

Methodologie: De rangschikking is gebaseerd op de algemene bedrijfsbeoordeling van werknemers in Nederland tot 16 november 2016. Bedrijven moeten minstens 25 reviews hebben en >1000 werknemers. Academische instellingen, scholen en universiteiten komen niet in aanmerking voor deze prijs.

Only see updates that suit your interest?

Sign up for Inside VodafoneZiggo

View the next update

December 2016

Innoveren met de Gouden Lamp Challenge

In september en oktober vindt de jaarlijkse Gouden Lamp Challenge plaats binnen Technology Enterpris...

Read more