Applying at VodafoneZiggo continues as usual. Of course with a COVID-proof application process.
Back to overview

Meehelpen om onze planeet te redden

Als groot bedrijf met 5 miljoen klanten heeft Vodafone een grote verantwoordelijkheid in onze samenleving. Niet alleen op het gebied van mensen en machines te verbinden, maar belangrijker nog de impact die wij hebben op het milieu.

Iedere dag streven wij ernaar om onze producten en diensten milieuvriendelijker te maken. Maar daar houdt het voor ons niet op, want misschien nog belangrijker wij willen milieuvriendelijk zijn in de manier van hoe wij werken. Bijvoorbeeld door automatisch de lichten uitdoen op ons kantoor als deze niet nodig zijn of WC’s zonder waterverbruik. Wij zijn trots op de manier waarop wij bijdragen aan CO2 reductie. In de video hieronder vind je een overzicht van onze belangrijkste resultaten op het gebied van het milieu in het afgelopen jaar, gepresenteerd door Rob Shuter onze CEO.

 

Iedere dag blijven wij ons inzetten om de klimaat verandering tegen te gaan door CO2 te reduceren. Niet alleen in onze eigen operatie, maar vooral door onze klanten in staat te stellen hun eigen operatie klimaatvriendelijker te maken.

Inmiddels zijn wij klimaatneutraal, maar dat is het startpunt. In de komende jaren zullen wij actief bijdragen aan een beter klimaat door ook onze klanten helpen minder impact te hebben op het klimaat.

Heb jij een visie over hoe wij onze planeet kunnen redden met onze techniek? Laat het ons dan weten of solliciteer op een vacature en kom ons helpen onze planeet te redden.

Only see updates that suit your interest?

Sign up for Inside VodafoneZiggo

View the next update

October 2019

Destined for telecom

As a child, Rawen Ahmed did not dream about becoming a distribution specialist in b2b marketing at V...

Read more