Applying at VodafoneZiggo continues as usual. Of course with a COVID-proof application process.
Back to overview

Innoveren met de Gouden Lamp Challenge

In september en oktober vindt de jaarlijkse Gouden Lamp Challenge plaats binnen Technology Enterprise Services (TES).

De Gouden Lamp Challenge is een podium voor iedereen binnen TES om verbeteringen te pitchen aan collega’s, een jury van (Team) Managers en de Business Improvement specialisten. Dit kunnen verbeteringen zijn waar iemand aan heeft gewerkt, gaat werken of hulp bij nodig heeft.

Dit doen we op een manier die bij ons past, dus relaxed met z’n allen samen in de woonkamer met snoepjes en koekjes, veel gelach en geweldige ideeën. Van PowerPointpresentaties, presentaties uit de losse pols tot aan filmpjes. De vorm is vrij. Juryleden en mede-deelnemers zijn zo enthousiast en geïnspireerd dat ze ideeën uitbouwen, hulp aanbieden en zelfs voor de (mede-)deelnemer gaan pitchen.

TES richt zich binnen Technology op de technische levering, support en ontwikkeling van mobiele, vaste en geïntegreerde telecommunicatieoplossingen voor onze zakelijke klanten. Een markt die voortdurend in ontwikkeling is. Bij TES werken collega’s die genieten van verandering en continue de service aan onze klanten willen verbeteren.

Om die passie voor werk, drive, nieuwsgierigheid en eigenaarschap voor continue verbetering een podium te geven, hebben we de Gouden Lamp Challenge in het leven geroepen. Nu nog uniek binnen Vodafone.

Van alle TES collega’s doet 10-20% jaarlijks mee, zelfs voor de 2de of 3de keer. Het volledig management neemt als jury deel aan de sessies. Tijdens de TES Roadshow, een halfjaarlijkse presentatie over de ontwikkelingen en resultaten van TES, worden de deelnemers in het zonnetje gezet en winnaars bekend gemaakt.

Het belangrijkste? Het realiseren van de geweldige ideeën die bijdragen aan onze strategische pijlers. Want uiteindelijk willen wij ervoor zorgen dat onze klant de beste oplossing heeft en op ons kan vertrouwen.

Only see updates that suit your interest?

Sign up for Inside VodafoneZiggo

View the next update

October 2016

Samen met studenten werken aan slimme oplossingen

Op 13 oktober hebben 24 studenten van de TU/e (Sustainable Innovation en Psychology & Technology) ee...

Read more