200 collega’s, één ambitie


VodafoneZiggo transformeren naar een agile, data-gedreven organisatie. Dat is waar de 200 collega’s van het Business Intelligence Competente Center (BICC) zich samen sterk voor maken. Dat vraagt een pionierende mindset, het vermogen om multidimensionaal te denken, plus flink wat lef en eigenaarschap. Hoe dat precies zit? En wat BI bij ons (hint: we beschikken niet alleen over klantdata, maar ook over netwerk- en contentdata) zo uniek en spannend maakt? Je ontdekt het hier.

Nieuwsgierig? Kom koffie drinken!

Eventueel inclusief lunch. Niet met een recruiter, maar met een (hopelijk) toekomstige collega. Iemand die je een eerlijk beeld geeft van het BICC en VodafoneZiggo. En je meteen kan uitleggen waarom jouw skills toe zijn aan onze Business Intelligence uitdagingen. En andersom. Zien we je snel?

Plan je koffiedate

BICC: Behind the scenes


Benieuwd naar het aantal dames binnen onze BI afdeling? En hoe een gemiddelde werkdag eruitziet? Magi en Hein laten het je zien in hun vlogs van één minuut.

Ontmoet meer collega’s

 
Waarom kozen onze Business Intelligence collega’s voor VodafoneZiggo? En wat maakt de setting en BI uitdagingen zo inspirerend? Je peers vertellen het in deze video.

Het hoofdkantoor in Utrecht


VodafoneZiggo's Central Office ligt midden in Nederland! Direct naast Utrecht Centraal. Wat vinden onze BI collega's van deze werkplek met uitzicht op winkelende mensen? Bekijk de video voor het antwoord.

BI Vacatures

Big Data Engineer

Locatie: Utrecht Vakgebied: Analytics & Intelligence

SR BI Developer

Locatie: Utrecht Vakgebied: Analytics & Intelligence

SR BI Developer

Locatie: Maastricht Vakgebied: Analytics & Intelligence

Marjolijn Woudstra

Recruiter Strategy Insights & Integration (SI&I)

Sanne van der Meer

Recruiter Analytics & Intelligence