200 collega’s, één ambitie


VodafoneZiggo transformeren naar een agile, data-gedreven organisatie. Dat is waar de 200 collega’s van het Business Intelligence Competente Center (BICC) zich samen sterk voor maken. Dat vraagt een pionierende mindset, het vermogen om multidimensionaal te denken, plus flink wat lef en eigenaarschap. Hoe dat precies zit? En wat BI bij ons (hint: we beschikken niet alleen over klantdata, maar ook over netwerk- en contentdata) zo uniek en spannend maakt? Je ontdekt het hier.

BICC: Behind the scenes


Benieuwd naar het aantal dames binnen onze BI afdeling? En hoe een gemiddelde werkdag eruitziet? Magi en Hein laten het je zien in hun vlogs van één minuut.

Ontmoet meer collega’s

 
Waarom kozen onze Business Intelligence collega’s voor VodafoneZiggo? En wat maakt de setting en BI uitdagingen zo inspirerend? Je peers vertellen het in deze video.

Het hoofdkantoor in Utrecht


VodafoneZiggo's Central Office ligt midden in Nederland! Direct naast Utrecht Centraal. Wat vinden onze BI collega's van deze werkplek met uitzicht op winkelende mensen? Bekijk de video voor het antwoord.

BI Vacatures

SR BI Developer

Locatie: Maastricht Vakgebied: Analytics & Intelligence

Senior BI Coordinator

Locatie: Utrecht Vakgebied: Analytics & Intelligence

Discover traineeship track Data

Locatie: Utrecht Vakgebieden: Analytics & Intelligence, Customer Experience & Digital, Student & Trainee

Sanne van der Meer

Recruiter Analytics & Intelligence